СКАД 2000 Счетоводни услуги

Текущо обслужване

Текущо обслужване

повече
Годишно приключване

Годишно приключване

повече
Застраховки

Застраховки

повече
Правни услуги

Правни услуги

повече

За нас

СКАД 2000 е дружество с огроничена отговорност, което се представлява от Денка Георгиева.

Фирмата е регистрирана през 1999 г., с основен предмет на дейност счетоводно обслужване и предоставяне на данъчни и финансови консултации, което по Закона за счетоводството се квалифицира като специализирано счетоводно предприятие.

СКАД 2000 ЕООД консултира и счетоводно обслужва компании от различни области на икономиката – финансова, реклама, външна и вътрешна търговия, туризъм, строителство, промишленост, сдружения с нестопанска цел.

В условията на постоянно променящ се стопански климат и най-вече в областта на счетоводството и данъчното законодателство, нашият екип се ангажира да предоставя на своите клиенти услуги с високоефективна практическа реализация, основаващи се на нашия професионализъм, творчески подход, адаптивност и дългогодишен опит.

Основен принцип, от който се ръководим е, че за нашите клиенти трябва да осигурим възможно най- доброто обслужване при най- добрите условия за всички предлагани услуги. Нашето правило номер едно е да се стремим към съвършенство и да довеждаме нещата докрай.